humla


Trädgårdsritningar

Form, färgsättning, rum i trädgård, växtval, planering

Du kan boka ett besök av mig trädgårdsdesigner Claudia Eriksson jag kan dela med mig inspirerade ideér känsla för form och färgkombinationer i din trädgård.

För dig som vill göra snabba förändringar men inte vet hur och var du ska börja. Du har idéer och trädgårdsintresse, men behöver lite hjälp och stöd med form och proportioner. Du förbereder dig med en skalenlig ritning som vi utgår ifrån.

Trädgårdsritningar, form och färgsättning, rum i trädgård, växtval samt planering

Vi går igenom din trädgård, vad du önskar förbättra, förändra, kanske ta bort. Därefter får du en enkel handritad skiss, skickat med posten några dagar efter vårt möte, med förslag för vilka åtgärder du kan göra för att komma vidare och utveckla din trädgård. Du väljer att en ritning eller ett häfte med bilder och skriftliga förslag .

Mötet tar ca 2-3 timmar. Fast pris 7.500 kr (inom Sollentuna med omnejd).

Idéskissen kan kompletteras med detaljerade växtförslag.

trträdgårdsdesign

allliumTrädgårdsrådgivning hjälp med planering. Du berättar och jag ger dig förslag och tips för planering, olika arrangemang. Vi tillsammans kan göra din trädgårdsdröm verklighet!
tulpanEn enkel trädgårdsriktning/skiss eller ett häfte kostar från 7500 kr inklusive ett besök med rådgivning på plats.
påskliljaRitningstjänsterna offereras med preliminär pris eftersom priset påverkas av tomtens storlek, befintligt underlag, budget, önskemål, platsens geografiska förutsättningar m.m
krokus Trädgårdsdelning . Vi delar din trädgård i olika områden. Det blir lättare att handvisa till de olika områden.

 

Så jobbar vi efter vår första besök:
Trädgårdsdelning . Vi delar din trädgård i olika områden. 1. Idéskiss. Vi gör en skiss där vi visar vilka åtgärder som din trädgård skulle vinna på i varje område.
2. Växtlista. Vi levererar en växtlista, som gör lätt att hitta i handel växter och plantera.
3. Material. Du får en tydlig beskrivning av material som passar just för din trädgård.
4. Detaljer. Du får skriftligt råd  om vilka  detaljer att bra  att lyfta upp.   
5. Form och färgsättning. Du  får en komplett guide om färg och formsättning som passar just   för din trädgård. Vi följer hus form-styl, omgivning, geografiska läge, mm.

 

Trädgårdsritningar
Trädgårdsrådgivning
Rum i trädgård
Vatten i trädgård
Ljus i trädgård
Våra tjänster
OBS! Vi åtar oss inte uppdrag innerstaden Stockholm.

Annat

Att tänka på

Om oss

Vi är ett familjeföretag i Sollentuna. Vi erbjuder tjänster till dig nära oss för att du ska känna dig tryggare att du har en hanverkare nära dig i samma område, lätt tillgängligt om något skulle åtgärdas snabbt.