humla


Lättskött trädgård

Fin trädgård, färg hela året, rum i trädgård men du vill inte jobba hård.

Då har du kommit till rätt hemsida. Vi gillar att planera , praktiska, funktionella trädgårdar, där kunden kan sitta och njuta av sin väcker trädgård.

Du vill inte jobba, du vill kunna njuta vår korta sommar i din lilla paradis. l Ett fåtal välskötta växter ger mer glädje än en trädgård full av krävande växter. Kontakta oss för råd.

Så här det går till:

växterskugga1. Skuggit läge

Ett tråkigt, skuggigt område bakom huset. En stenbänk gör med grövre plankor på granit. Växterna är rhododendron, blå bergvallmö, liljor 'Casa Blanca' bland andra. Små gatusten som är anlagda för några år sedan. Det finns mycket spännande som prunkar i mörka läget. Vi hjäper dig med sköttseltips och växtlistor.

lättskött trädgård2. Betongkärl

Ett hörn i trädgården kan bli så ögonfallande med stenar och betongkärl. Vi väljer växter som passar. Du behöver inte skötta trädgården den sköter sig själv. Proffs betongkärl är inte billiga men kombinationsmöjligheter är många och dem tål frost.

lättskött trädgård

3. Barrväxter

Att anlägga en rabatt med barrväxter och natursten är en bra investering i trädgården du behöver inte hålla efter i alla fall under minst 5 år med lågväxande barrväxter. Nyfiken? Kontakta oss för råd.

lättskött

4. Markplattor och mossa/gräs

Ja , det kanske låter tokigt ,men det går att göra perfekt i det skuggiga läge. För att lyfta upp det tråkiga läge, man gör en händelse i trädgården. Ljusa plattor för att göra mer intressant det mörka hörnan i din trädgård.

 

< 1 2 3 >

 

Trädgårdsritningar
Trädgårdsrådgivning
Lättskött Trädgård
Kontrollansvarig
Rum i trädgård
Vatten i trädgård
Ljus i trädgård
Våra tjänster
OBS! Vi åtar oss uppdrag i hela Stockholm.

Annat

Att tänka på

Om oss

Vi är ett familjeföretag i Sollentuna. Vi erbjuder tjänster till dig nära oss för att du ska känna dig tryggare att du har en hanverkare nära dig i samma område, lätt tillgängligt om något skulle åtgärdas snabbt.