Byggrådgivning i Stockholm


Inventering av utemiljö

Trädgårdsplanering

Markbesiktning Utemiljö,inventering utemiljö företag och privatpersoner .

Känner att du vill prata med någon som kan inspirera dig och ge dig goda råd?

Vi kan guida dig med allt från en enkel rabatt till utformning av hela trädgården.  Du kan göra mycket av jobbet själv om du önskar det. Vi jobbar i hela Stockholm,Vallentuna,Österåker och Sollentuna med omnej.

Så här det går till för konsument:

1.Första möte

Först kommer vi ut till dig, det tar ca 2 timmar och vi går runt och tittar på tomten, diskuterar dina önskemål, vi tar bilder och vi gör enklare skisser för att tillsammans göra dina önskemål mer konkreta. Se våra priser...

ritning

2. Analys

Vi går igenom trädgårdens förutsättningar, eventuella skuggor, position av huset, befintliga plantor, träd och vägar att ta hänsyn till. Du berättar vad du vill du ändra på och vi ritar en plan för din nya trädgård. Tillsammans går vi igenom vilka material och arbeten som passar din budget. Då kan du i förväg själv välja och samtidigt veta vad dessa val innebär kostnadsmässigt.

ritning

3. Idé skiss och förslag

Perspektivritning: Vi gör en perspektivplan detta ger dig förståelse för hur platsen kommer att se ut.

ritningar

4. Detaljritning

Visar i detalj varje rabatt med respektive växter och material. Detta hjälper dig eller en anläggare att plantera i rätt ordning enligt ritning. Detaljer kan specificeras mycket exakt såsom antal växter per meter.

4. Beskrivningar

Du får en skriftlig beskrivning som fungerar som hjälp för att förstå ritningarna. Du får växtäckning och material som ingår. Du väljer om du vill göra arbete själv eller anlitar en anläggningasfirma för att utföra markarbetet.

Trädgårdsritningar
Trädgårdsrådgivning
Lättskött Trädgård
Kontrollansvarig
Rum i trädgård
Vatten i trädgård
Ljus i trädgård
Våra tjänster
Leverantörer
OBS! Vi åtar oss uppdrag I Stockholm, Vallentuna, Österåker.

Annat

Att tänka på

Om oss

Vi är ett familjeföretag i Sollentuna. Vi erbjuder tjänster till dig nära oss för att du ska känna dig tryggare att du har en hanverkare nära dig i samma område, lätt tillgängligt om något skulle åtgärdas snabbt.