humla


El & Måleri

Ombyggnad, tillbyggnad, ny byggnation, byggrådgivning, trädgård.

Elarbete är komplicerat och inte riskfritt. Vi utför inte elarbete vi hyr in en kvalificerad elektriker som hjälper oss med alla våra projekt. En målare hjälper oss med alla våra projekt också.

 

målareMåleri

Tapetsera

Vid beställning av måleriarbete, vår målare gör jobbet på löpande räckning. Att måla om ett rum kan ta ett par timmar, en halvdag eller flera dagar. Allt handlar om vad och hur mycket du vill förändra. Vi kan ge dig en uppskattning mellan tumme och pekfinger, men inte en offert om hur mycket ditt måleri jobb kan kosta. Det är inte vi som gör jobbet.  Vi får en faktura av vår målare, du som kund får kopia på fakturan när vi fakturerar dig.

Tips:

Måleri arbete

*Har du redan tapetserade väggar? Fortsätt med tapet.
*Har du målade väggar? Fortsätt med det.
OBS! Om du skulle vilja ändra dig och måla om gamla väggar som är tapetserade, det kommer alltid att finas små bubblor som släpper efter, beroende om hur stark det gamla tapetlimmet sitter.
Varje måleri arbete behöver en viss torkningstid, om dina väggar är väldigt sargade de behöver kanske 2-3 spacklingar, varje spackling behöver en dag för att torka.

elarbete

El arbete

Lampor, eluttag

Vid elektriska installationer, det är inte vi som gör elarbete.  Vi använder oss av en kvalificerad elektriker, vi lämnar inte offert på elarbeten, vår elektriker jobbar på löpanderäckning, ni får en kopia på hans faktura med material och utfört arbete.  Har du ett ojordat hem och funderar på att dra ny el?  Det är alltid säkrare med jordade uttag. Med tanke på alla datorer och elektronisk utrusning som du har hemma. Men det är ok att ha ojordade. OBS! ALDRIG blanda jordade o ojordade i samma utrymme.

Annat

Viktigt att tänka på

Om oss

Vi är ett familjeföretag i Sollentuna. Vi erbjuder tjänster till dig nära oss för att du ska känna dig tryggare att du har en hanverkare nära dig i samma område, lätt tillgängligt om något skulle åtgärdas snabbt.